H Σφαιρική

Λίγα λόγια για εμάς

Λίγα λόγια

Η Ιδέα της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας

Αντλώντας έμπνευση από το πάθος μας για εξέλιξη, συνδυάζοντας πληροφορίες από το παρελθόν με επιστημονικές κατακτήσεις του παρόντος και ακολουθώντας τη σύγχρονη πραγματικότητα, η Σφαιρική Αντιληπτικότητα γεννάει αδιάκοπα νέα πρότυπα και νέες ιδέες, προτείνοντας λύσεις και συμπεράσματα για το μέλλον.

Η προσωπική εξέλιξη χρειάζεται εξελιγμένες λύσεις. Τα μέχρι τώρα δεδομένα μάς πήγαιναν μερικά βήματα μπροστά. Η Σφαιρική Αντιληπτικότητα μας εξελίσσει με ταχύτητες… χαράς!

Εμείς αυτό κάνουμε και το κάνουμε με πάθος. Με πείσμα. Με αγάπη. Εσάς …. Απλά… Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε.

Σημεία σταθμοί

Σφαιρική Αντιληπτικότητα

timeline_pre_loader

1979

Εμπνευστήκαμε τη Σφαιρική Αντιληπτικότητα το 1979 και σήμερα πλέον μιλάμε για την 1η ελληνική μέθοδο αυτοβελτίωσης, με παγκόσμια μάλιστα αναγνώριση.

2003

Το 2003 δημιουργούμε τη μέθοδο. Αφετηρία μας είναι οι σπουδές και οι επιστημονικές έρευνες των δύο ιδρυτών μας – η ψυχιατρική, η ιστορία της τέχνης, η αρχαία ελληνική γραμματεία, η συγκριτική θρησκειολογία και η ιερή γεωμετρία. Απόσταγμα των πολύχρονων μελετών μας είναι η μέθοδος της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας.

2003-2007

Μέχρι το 2007 έχουν δημιουργηθεί 4 ομαδικά τμήματα και 260 ασκούμενοι έχουν κάνει ατομικές συνεδρίες. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά με αποτέλεσμα τα μέχρι τότε γραφεία μας να αποδεικνύονται μικρά!

2008

Μεταφερόμαστε σε καινούργιες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην οδό Ερμού 88 στην Ελευσίνα. 10 νέοι σύμβουλοι εκπαιδεύονται, 8 νέα γραφεία στεγάζουν 14 ομαδικά τμήματα ενηλίκων, 1 εφήβων και 1 παιδιών. 1235 ασκούμενοι παρακολουθούν ατομικές και ομαδικές συνεδρίες.

2011

Θεσπίζουμε την Ακαδημία Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, η οποία αποτελείται από 8 ετήσιους κύκλους σπουδών, 23 αυτοτελή σεμινάρια, παιδικές και εφηβικές ομάδες. 18 σύμβουλοι Σφαιρικής Αντιληπτικότητας. Η μέθοδος βραβεύεται διεθνώς σε παγκόσμια συνέδρια.

2013

Eκδίδεται το βιβλίο της Δρ. Μαρίας Λεβέντη «Φαντασία, Η Μεγάλη Ντίβα», που ουσιαστικά αποτελεί εγχειρίδιο της μεθόδου μας.

2014

Aνοίγει τις πύλες του το 1ο παράρτημά μας στη Βούλα.

2015

To Μάιο  πραγματοποιείται στη Δήλο το 1ο 2ήμερο ταξίδι πολιτιστικού τουρισμού με διαμονή στη Μύκονο.

2016-2017

Το 2016 πραγματοποιείται το 2ο ταξίδι πολιτιστικού τουρισμού στην Κυλλήνη, με 400 συμμετέχοντες, και εκεί υλοποιείται για πρώτη φορά  το σεμινάριο FIGHT TO WIN, της Dr Μαρίας Λεβέντη. Ήταν η αφετηρία για τη δημιουργία ενός σεμιναρίου-θεσμού!
10 νέα αυτοτελή σεμινάρια διαχείρισης καθημερινότητας δημιουργούνται και πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

2017

Η σχολή Σφαιρικής Αντιληπτικότητας παίρνει τη σημερινή της μορφή. Δημιουργούνται 2 νέοι κλάδοι σπουδών, οι κλάδοι Αυτογνωσίας και Διαχείρισης Καθημερινότητας που αποτελούνται από ετήσια, βραχυχρόνια αλλά και αυτοτελή σεμινάρια.
Ξεκινούν ομαδικές και ατομικές συνεδρίες μέσω διαδικτύου αλλά και στα αγγλικά. Πλέον, ασκούνται στη μέθοδό μας άτομα από όλο τον κόσμο!

2018

Το 2018, δημιουργείται το 2ο παράρτημά μας στην περιοχή του Περιστερίου, σε συνεργασία με το θεραπευτικό κέντρο αξίΖω.
Εκδίδεται το 2ο βιβλίο της Dr. Μαρίας Λεβέντη “Δε φταις! Δεν ήξερες πώς να χρησιμοποιείς τις 8 διαστάσεις” σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή.
Πλέον έχουν πραγματοποιηθεί 9 σεμινάρια FIGHT TO WIN, με πάνω από 1000 συμμετέχοντες.

Μαρτυρίες

Είπαν για εμάς

 • Μάκης Πουνέντης
  Πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας!
  Μάκης Πουνέντης
 • Γιώργος Τζελίλης
  Θερμά συγχαρητήρια για την κυρία Μαρία Λεβέντη για το κοινωνικό εργο που προσφέρει στους συνανθρώπους μας
  Γιώργος Τζελίλης
 • Νικόλας Βαφείδης
  Πολλές φορές τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το εξαίσιο άγγιγμα της ψυχής μας που μας έδωσες
  Νικόλας Βαφείδης

Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

X