Αποκαλύπτω τον Φόβο και παίρνω την Δύναμή μου πίσω

Σχετικά με το σεμινάριο:

Ίσως να σκέφτεστε ότι ξέρετε εάν φοβάστε ή όχι καθώς και τι είναι αυτό που φοβάστε.
Ως ένα σημείο έτσι είναι τα πράγματα ,όμως αυτό που συμβαίνει πολύ συχνά είναι οι περισσότεροι άνθρωποι να μην μπορούν να αντιληφθούν – αποκαλύψουν φόβους τους για το λόγο ότι δεν είναι φανεροί. Βρίσκονται συνήθως πίσω από άλλη εκδήλωση και λειτουργούν χωρίς να είναι ορατοί.
Για παράδειγμα άνθρωποι που συχνά θυμώνουν, ωθούνται από κάποιο φόβο ο οποίος δεν είναι στο συνειδητό τους εκείνη τη στιγμή . Εάν είμαι αρκετός/η, εάν με ακούν ή όχι , αλλά και εάν έχω ή όχι δίκιο είναι μόνο κάποια από τα ερωτήματα που συνδέονται με ανάλογους φόβους και τροφοδοτούν αντιδράσεις όπως ο θυμός. Για αυτό το λόγο χρειάζεται να ανακαλύψει κάποιος τους φόβους του ,γιατί συχνά οι κρυμμένοι φόβοι είναι αυτοί που κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά και δεν μπορεί κάποιος να βγει από το φαύλο κύκλο αρνητικών συμπεριφορών.
Έτσι λοιπόν, το να ανακαλύψει κάποιος τους φόβους αυτούς που κρυμμένοι κλέβουν τη δύναμη του και κατ’ επέκταση τη ζωή του είναι ο δρόμος για μια καλύτερη ζωή για αυτόν αλλά τους γύρω του. Δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αναγκαία συνθήκη για τη χαρά και την ευτυχία.

Κλείσε Θέση:

Μάιος, 2018

30ΜΑΙΟΥ6:00 μ.μ.9:30 μ.μ.Το σεμινάριο έχει πραγματοποιηθείΑποκαλύπτω τον Φόβο και παίρνω την Δύναμή μου πίσω

Κλείσε θέση τώρα

Η πώληση των εισιτηρίων δεν είναι πλέον διαθέσιμη για αυτό το event

Ώρα

(τετάρτη) 6:00 μ.μ. - 9:30 μ.μ.

Τοποθεσία

Περιστέρι

Λ. Παναγή Τσαλδάρη 61

Συντονιστές:

Βέη Μαρία

Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας


Αθανάσιος Αντωνίου

Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας


Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

X