Χριστίνα Κωστολιά

Θυμάμαι τον εαυτό μου πριν αποφασίσω να ακολουθήσω την μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας ήμουν μια γυναίκα που πρόσεχα πολύ την εμφάνιση μου χωρίς να δίνω σημασία στο μέσα μου. Φοβόμουν να εκφράσω τις ανησυχίες μου και να ζητήσω βοήθεια γιατί πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα με έκανε να φαίνομαι ευάλωτη και κυρίως ανίσχυρη στα μάτια των άλλων. Ήμουν η τέλεια γυναίκα που έκανε τα πάντα, έτρεχε για όλους, δεν έλεγε εύκολα όχι, με  προτεραιότητα μου  ασυνείδητα τι θα πουν οι άλλοι για εμένα! Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που αντιλήφθηκα ότι μέσα σε όλα αυτά είχα ξεχάσει το πιο βασικό… πώς να  είμαι η γυναίκα που θέλω εγώ να είμαι και όχι πως θέλουν οι άλλοι να είμαι.

Τότε γνωρίζω την μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και μαθαίνω ότι η ομορφιά μιας γυναίκας είναι το αποτέλεσμα ενός ισορροπημένου συνδυασμού εσωτερικής και εξωτερικής φροντίδας. Ανακάλυψα τις περιοριστικές πεποιθήσεις που επέλεγαν για εμένα χωρίς εμένα και εκπαιδεύτηκα σε έναν θετικό, λειτουργικό τρόπο σκέψης με συγκεκριμένα βήματα και κυρίως αποτελεσματικά! Βρήκα  τα πραγματικά μου θέλω και πώς να τα πετυχαίνω, ώστε να νιώθω κάθε μέρα νικήτρια της ζωής μου.

Σήμερα είμαι εισηγήτρια του σεμιναρίου  «Είσαι Γυναίκα. Είσαι Δύναμη!» αποκλειστικά για γυναίκες όπου η κάθε μια  ανακαλύπτει τις ικανότητες, τα ταλέντα και  την αστείρευτη δύναμη που κρύβει μέσα της. Οι γυναίκες είμαστε από την φύση μας πολυπράγμονα όντα. Έχουμε όρεξη, θέληση, πίστη απλά χρειαζόμαστε έναν τρόπο  για να τα συνειδητοποιήσουμε και να τα κάνουμε πράξη. Οι γυναίκες θέλουν  συγκεκριμένα βήματα, πρακτικές λύσεις για να ξετυλίξουν το μεγαλείο τους και να γίνουν πιο χαρούμενες, ευτυχισμένες, ολοκληρωμένες Total Woman! Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!


X