Θωμάς Φύλιος

Γεννήθηκα στον Πειραιά. Από παιδί είχα μια ιδιαίτερη σύνδεση και αγάπη με την  μουσική, τόσο που η ενασχόληση μαζί της ήταν καθημερινή υπόθεση με σπουδές στο Εθνικό Ωδείο και αργότερα στο Royal Conservatory of Music,στον  Καναδά. Η εσωτερική διάσταση της επίδρασης της μουσικής μέσω της αρμονίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικής πορείας και με οδήγησε να ασχοληθώ βαθύτερα με Ολιστικά συστήματα που προσφέρουν στον άνθρωπο ισορροπία και ανακούφιση.

Το 2002 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Scientific Institute of Research and Development of Bio-Radial Energy στη Βιοθεραπεία και το 2003 άρχισα να συντονίζω βιωματικά σεμινάρια Ολιστικής Ευεξίας ως δάσκαλος Reiki. To όραμα μου ήταν και είναι  να είμαι ένα μέσο, ένα ερέθισμα  προς τους άλλους ανθρώπους ώστε  να ανακαλύψουν την προσωπική τους ισορροπία και να ξυπνήσουν την κρυμμένη δύναμη τους.

Σταθμός στην διαδρομή μου η γνωριμία μου με την Dr Μαρία Λεβέντη και Ιωάννη Καρλαούζο, τους ιδρυτές-εμπνευστές της μεθόδου Σφαιρική Αντιληπτικότητα το 2007.Το ‘’άνοιγμα’’ και η διεύρυνση της αντίληψης, για να την εξερεύνηση του εαυτού μου, ήταν και  είναι ο σκοπός της ζωής μου. Με την καθοδήγηση τους, η ανακάλυψη των άπειρων δυνατοτήτων  του εαυτού έγινε το σπουδαιότερο και το μεγαλύτερο εγχείρημα-project.

‘’Η γνώση είναι Δύναμη’’, έγινε το moto και ο προορισμός για την προσωπική μου εξέλιξη. Το επόμενο στάδιο το 2009, ήταν η συμμετοχή μου ως σύμβουλος στη σχολή της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, με ατομικές συνεδρίες και ομαδικά σεμινάρια, με εξειδίκευση την Θεραπευτική Αυτογνωσία. Σήμερα είμαι εισηγητής στο σεμινάριο «Stress Free» της διαχείρισης καθημερινότητας.

Ζω στην Ελευσίνα με την αγαπημένη μου σύντροφο Τζίνα Παναγιωτίδη και την κόρη μας την Ζωή.


X