Μαρία Βέη

Γεννήθηκα το 1982 στον Κορυδαλλό Αττικής όπου και πέρασα τα όμορφα παιδικά χρόνια, ενώ σήμερα έχω επιλέξει να μένω στην Ελευσίνα νιώθοντας στον αέρα αυτής της πόλης έντονα την έννοια ‘’πολιτισμός’’ .Ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, αλλά μια αρκετά δύσκολη περίοδος με κρίσεις πανικού & φόβο με έκαναν να καταλάβω πολύ σύντομα  ότι η ψυχολογία είναι το πεδίο που αγαπώ και θέλω να δράσω βοηθώντας τους άλλους να νικούν το άγχος & τον φόβο.. Έτσι επέλεξα το Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου όπου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με ειδίκευση στην Ψυχολογία. Έπειτα ακολούθησε μία μακρά περίοδος κατάρτισης μέσω σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων με κυριότερη την  εξειδίκευση στο Γνωσιακό Συμπεριφορικό μοντέλο, ενώ παράλληλα είχα ήδη ξεκινήσει να  εργάζομαι ιδιωτικά ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας-Ψυχοθεραπεύτρια . Παρακολουθώντας την πορεία μου αλλά και τις  διαδρομές των θεραπευόμενων, πάντα κάτι έλειπε και πιο σωστά υπήρχε πάντα ένα σημείο που όταν φτάναμε δεν υπήρχε παραπέρα!

Μέχρι την στιγμή που γνωρίζω την Μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και όλα αρχίζουν πραγματικά να μεταμορφώνονται! Το 2014 συν-δημιουργώ το κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής «αξίΖΩ» και νιώθω πιο κοντά στα ‘’θέλω’’ μου από ποτέ. Οι όμορφες αλλαγές δεν σταματούν εκεί,  η επιθυμία μου να προσφέρω στους άλλους ανθρώπους ‘’τα δώρα’’ που λάμβανα κι εγώ  από την Μέθοδο με οδηγούν να εκπαιδευτώ σε αυτή και να γίνω πιστοποιημένη Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας.

Σήμερα είμαι πραγματικά εκεί που πάντα ήθελα, καθώς το «αξίΖΩ» είναι πλέον το νέο παράρτημα της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας στο Περιστέρι κι εγώ είμαι συντονίστρια στο σεμινάριο ‘’ Stress Free’’ κλάδου διαχείρισης καθημερινότητας.


X