Βασιλική Κριεκούκη

Είμαι η Βασιλική Κριεκούκη και ανήκω στην ομάδα συνεργατών της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, με εξειδίκευση στον τομέα της Αυτογνωσίας. Έχω μαθητεύσει πάνω από μία δεκαετία στη μέθοδο και στα κλειδιά της.

Πιστεύω στην φράση εμπνευσμένος άνθρωπος και αυτή η φράση είναι εκείνη που με έφτασε εδώ που βρίσκομαι σήμερα.

Γεννήθηκα στην Ελευσίνα και μεγάλωσα σε αυτή με ρίζες μικρασιάτικες, σπούδασα και μπήκα στην αγορά εργασίας σε διάφορους τομείς. Αυτό το οποίο όμως, με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και οδήγησε τα βήματα μου μέχρι εδώ, είναι το γεγονός πως πάντα στη ζωή μου, μου άρεσε να ψάχνω για την ουσιαστική αλήθεια των θεμάτων που μου προκαλούσαν το ενδιαφέρον.

Έψαχνα αυτό το «κάτι», που θα φούντωνε τη φλόγα μου, που θα έδινε φωνή στις ιδέες μου, αλλά και τρόπο να υλοποιηθούν. Αυτό το ασταμάτητο ψάξιμο για αλήθεια και έμπνευση, ήταν που έκανε τα πράγματα να κυλήσουν και λίγο πριν παραιτηθώ της προσπάθειας μου και συμβιβαστώ με τη γκρίζα, σκληρή και ψεύτικη για ’μένα πραγματικότητα, βρήκα την πόρτα που θα με οδηγούσε στην πιο μεγάλη και πρωτοποριακή έμπνευση της ζωής μου! Τη Σφαιρική Αντιληπτικότητα της Μαρίας Λεβέντη και του Ιωάννη Καρλαούζου.

Πιστεύω πως χρειαζόμαστε αληθινούς ανθρώπους, που να τους χαρακτηρίζει το ήθος, το πάθος και η αγάπη για αυτό που πρόκειται να κάνουν. Αυτό είναι και ένα μέρος του σκοπού της ζωής μου. Βρίσκομαι εδώ, ώστε η επόμενη γενιά εμπνευσμένων ανθρώπων να ανακαλύψει τις δυνατότητές της, να αποκτήσει φωνή για να μπορέσει να αλλάξει αυτός ο κόσμος. Γιατί χωρίς έμπνευση δεν έρχεται η αλλαγή.

Έλα να ανοίξουμε τις πόρτες της αλήθειας σου παρέα, μέσα από την Αυτογνωσία της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας. Να ανακαλύψουμε το νέο χώρο του εαυτού σου, τη δύναμη της αλήθειας σου και να δούμε τι πραγματικά υπάρχει εκεί για εσένα και σε περιμένει. Να το φέρουμε στη ζωή σου, για να μπορέσεις να ζήσεις ποιοτικά και ουσιαστικά πραγματοποιώντας όσα αληθινά έχεις θελήσει.

Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει αυτό είναι δύο καρέκλες. Στη μία εγώ και στην άλλη εσύ. Αυτό είναι όλο! Έτσι απλά, και το ταξίδι σου στον υπέροχο κόσμο της Αυτογνωσίας μόλις ξεκίνησε.


X