Αθανάσιος Αντωνίου

Γεννήθηκα στην Πάτρα το 1969. Ο πατέρας μου  στρατιωτικός και οι  συχνές μεταθέσεις με ανάγκασαν να  προσαρμόζομαι γρήγορα σε κάθε νέο περιβάλλον. Από τα 18 υπηρέτησα ως υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και έλαβα κατ’ επανάληψη τιμητικές διακρίσεις. Μετά  από ατύχημα αποχωρώ  από την Αεροπορία και δραστηριοποιούμαι  ως ελεύθερος επαγγελματίας με σημαντικές επιτυχίες.

Νέες αλλαγές ,συχνά επώδυνες με οδηγούν σε κρίσεις πανικού επί σειρά ετών. Βρήκα  την πόρτα  της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας μετά από ένα έντονο βίωμα κρίσεων άγχους και πανικού, αφού πρώτα είχα προσπαθήσει ανεπιτυχώς επί χρόνια να βρω λύση με διάφορες μεθόδους, Όπως μου αρέσει να λέω πολύ συχνά ‘’βρέθηκα στη Σφαιρική μέσα από πόνο και όχι επειδή έψαχνα να βρω τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα τότε να αντιληφθώ πόση σχέση είχε ο πόνος που βίωνα με ανασφάλειες, φόβους και ανεκδήλωτα θέλω μου’’.

Βλέποντας πόσο άλλαξε η ζωή μου με τη βοήθεια της μεθόδου και αντιλαμβανόμενος διαφορετικά πλέον ολόκληρη τη ζωή, συναποφάσισα με τη σύζυγό μου, ότι έχει μεγαλύτερη σημασία να είμαστε καλά ζώντας τα όνειρα μας .Έτσι  σταδιακά αποχωρώ  από το χώρο των επιχειρήσεων, που είχαμε αναπτύξει με επιτυχία και μετακομίζουμε με την σύζυγο και τον γιό μας  από τη Χαλκίδα στην Ελευσίνα.

Ολοκλήρωσα  την 8ετή φοίτηση στην Ακαδημία και τα τελευταία χρόνια είμαι πιστοποιημένος σύμβουλος της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και συντονιστής του σεμιναρίου  «Ξεπερνώντας τα Εμπόδια που Βάζουν οι Φοβίες Μου» , του κλάδου διαχείρισης καθημερινότητας.

Στόχος μου, μέσα από την μέθοδο, να φανώ χρήσιμος στους συνανθρώπους μου, δείχνοντας τον τρόπο – εάν κάποιος αληθινά θέλει- πως μπορεί να ξεφύγει από τον μεγαλύτερο κλέφτη των ονείρων του……Τον φόβο!

Αγαπημένη μου φράση είναι : ‘’Όσο περισσότερο φοβάσαι τόσο λιγότερο ζεις . Ο φόβος όμως φοβάται τη ζωή…..τι επιλέγεις εσύ; ‘’


X