Είπαν για μάς

Πάνω από 2000 άνθρωποι έχουν μεταμορφώσει την καθημερινότητά τους με τη βοήθεια της μεθόδου μας. Αν και οι δράσεις τους μιλούν δυνατότερα από τα λόγια, διάβασε πώς περιγράφουν οι ίδιοι την εμπειρία της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας.

Καλωσήρθατε στο Ακαδημαϊκό και Επαγγελματικό μας Δίκτυο... Είμαι σίγουρος ότι πολλοί φοιτητές και ακαδημαϊκοί θα επωφεληθούν τα επόμενα χρόνια

Professor Dr. Thomas Gujarat, University of Cambridge, Therapeutic Jurisprudence and Behavioral Sciences
Professor Erantha Del Mel, PhD-DSc, Director of the American Research Institute of Neurosciences, President of the Institute of Professional Psychologists, US President’s Call to Service Award 2011

Συγχαρητήρια… έχουμε την κοινή αντίληψη να κάνουμε τις δραστηριότητες της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας παγκόσμιες… ήρθε η ώρα να την αγκαλιάσει η ανθρωπότητα.

Professor Lakshman Madurasinghe, PhD - Cambridge University Network, Chairman Board of Trustees Academic Consortium of the Americas, Secretary General Chamber of Chartered Java Professionals Intl.

Ήταν μεγάλη μου χαρά που σας γνώρισα και με συστήσατε στη Σφαιρική Αντιληπτικότητα... μετά από μία σύντομη εισαγωγική συνεδρία, μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι η εμπειρία που ένιωσα ήταν απίστευτη.

Θα χρησιμοποιώ σίγουρα τη μέθοδο που μου δείξατε για να κατοήσω καλύτερα τον εαυτό μου, να παίρνω τις σωστές αποφάσεις και να με καθοδηγώ εκεί που χρειάζεται να πηγαίνω.

Iain MacCormack, General Manager, Maradiva Villa Resort & Spa Mauritius

«Το πτυχίο της αποφοίτησης της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας γράφει το όνομά μου αλλά εμπεριέχει όλα αυτά τα οποία θυσίασα, αφιέρωσα, αποδεσμεύτηκα αλλά και πόνεσα προκειμένου να το αποκτήσω. Και είναι ίσως το μοναδικό μέχρι σήμερα που όταν ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου και το βλέπω στον τοίχο κρεμασμένο, με κάνει να νιώθω περήφανος. Γιατί αυτό είμαι εγώ!!!»

Σπύρος Παναγιωτίδης, ελεύθερος επαγγελματίας

«Είχα κρίσεις πανικού και έντονους φόβους ότι “τελειώνω”, παρά την ατομική ψυχοθεραπεία. Χρειαζόμουν ένα εργαλείο για να κυνηγάω εγώ το φόβο και όχι αυτός εμένα. Το βρήκα στη Σφαιρική Αντιληπτικότητα. Τώρα κάνω όνειρα, είμαι χαρούμενος, βάζω στόχους και προχωρώ για να τους πραγματοποιήσω!»

Μιχάλης Παπαδάκης, στρατιωτικός

«Η μέθοδος μου έδωσε τον τρόπο να αποκτώ ουσιαστική γνώση με γνώμονα την αλήθεια μου, να διαχειρίζομαι ορθά το συναίσθημά μου, να εξερευνώ την ψυχή μου και, τέλος, να τολμώ να δρω για το καινούργιο και το πραγματικό μου θέλω. Μέρα με τη μέρα οι μονομερείς οπτικές γίνονται σφαιρικές και το παραμύθι της ζωής, μια περιπέτεια παρατήρησης από επιλογή, που έχει νόημα εξέλιξης».

Χρήστος Τζιέρας, executive chef

«Έχοντας διαβάσει σχετικά βιβλία για το πώς μπορείς να διαμορφώσεις τις συνθήκες της ζωής σου με τον τρόπο που σκέφτεσαι, είχα πειστεί μέσα μου πως αυτό είναι δυνατό, αλλά δεν μπορούσα να βρω τον τρόπο. Ήμουν σίγουρη πως το κλειδί για την εξέλιξη και την ολοκλήρωση ενός ανθρώπου είναι να ξεκλειδώσει μέρη του εγκεφάλου του και να χρησιμοποιεί μεγαλύτερο μέρος του. Και τότε ήρθε η πληροφορία για τη Σφαιρική. Είμαι ευτυχισμένη που βρήκα το δρόμο να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα! 

Βιώνω χαρά, ψυχική ανάταση, αγαπώ και σέβομαι τον εαυτό μου, είμαι ήρεμη, μιλώ και εκφράζομαι διαφορετικά και είμαι στην καλύτερή μου φάση εσωτερικά και εξωτερικά. Και όλα αυτά χωρίς να αλλάξει κάτι στις συνθήκες της ζωής μου και όταν όλοι γύρω μας ζουν μέσα στην αδικία και τη μιζέρια. Απλώς άλλαξα τον τρόπο που σκέφτομαι».

Τάνια Λιάρου, τραπεζικός υπάλληλος

«Η Σφαιρική Αντιληπτικότητα με εξέλιξε ταχύτατα, αρχικά κάνοντας καλύτερη την καθημερινότητά μου. Άρχισα να διαχωρίζω τα πρέπει από τα θέλω μου, με αποτέλεσμα να κάνω τα αληθινά θέλω μου πράξη. Διευρύνοντας την αντίληψή μου, αναγνώρισα και κατανόησα βαθύτερα τον εαυτό μου και έτσι, μπήκα σε διαδικασία αυτοβελτίωσης για να εκδηλώνω αυτό που ουσιαστικά είμαι».

Φώτης Λαλίδης, ελεύθερος επαγγελματίας