Σεμινάρια πολιτιστικού τουρισμού

Γνώρισε και βίωσε τα μυστικά, την ενέργεια και τις ποιότητες διαφορετικού κάθε φορά σημαντικού αρχαιολογικού χώρου, μέσα από διήμερα αυτοτελή σεμινάρια.

  • Εισηγητης
    Δρ. Μαρία Λεβέντη και Δρ. Ιωάννης Καρλαούζος
  • Σεμινάρια πολιτιστικού τουρισμού

Έχεις φανταστεί ποτέ πώς θα ήταν αν έκανες το όνειρο ταξίδι και το ταξίδι πραγματικότητα; 

Ταξιδεύουμε για τη χαρά, για να γνωρίσουμε διαφορετικούς τόπους, κουλτούρες και ανθρώπους. Για να γεμίσουμε τις δεξαμενές ονείρων μας με όμορφες εικόνες και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Ταξιδεύουμε για να μοιραστούμε με όσους αγαπάμε στιγμές αληθινές, την ουσία της ίδιας της ζωής…

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους βασικούς λόγους για τους οποίους όλοι αγαπάμε να ταξιδεύουμε. 

Το ταξίδι όμως δεν είναι μόνο αυτά. Το ταξίδι διευρύνει προοπτικές και ανοίγει διάπλατα ορίζοντες. Γι’ αυτό εμείς ταξιδεύουμε διοργανώνοντας αξέχαστα ταξίδια πολιτιστικού τουρισμού σε τόπους που μας εμπνέουν με την ενέργειά τους να διευρύνουμε τη γνώση μας. 

Οι ιδρυτές-εμπνευστές της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας Δρ. Μαρία Λεβέντη και Δρ. Ιωάννης Καρλαούζος έχουν μελετήσει σε βάθος την αρχαία ελληνική γραμματεία και τη σοφία των προγόνων μας και, δεδομένου ότι κάθε τόπος εκπέμπει συγκεκριμένη ενέργεια, έχουν καταλήξει στους λόγους για τους οποίους σημαντικά μνημεία φιλοξενούνται σε συγκεκριμένα σημεία. Έτσι, επιλέγουμε κάθε φορά μοναδικούς τόπους πολιτιστικού ενδιαφέροντος και εκεί πραγματοποιούμε σεμινάρια κατά τα οποία, αντλώντας έμπνευση από την αρχαία σοφία, αποκτούμε τις γνώσεις που είναι ικανές να μεταμορφώσουν την καθημερινότητά μας, με εύκολο, απλό και ταυτόχρονα πρωτοποριακό τρόπο. 

Μέχρι στιγμής έχουμε διοργανώσει σεμινάρια με συμμετοχή 300+ ατόμων στη Δήλο (με διαμονή στη Μύκονο), στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα (με διαμονή σε μεγάλη τουριστική μονάδα στη Μεσσηνία) και στην Αρχαία Ολυμπία (με διαμονή σε μεγάλη τουριστική μονάδα στην Κυλλήνη). Ήδη σχεδιάζουμε την υλοποίηση του επόμενου σεμιναρίου πολιτιστικού τουρισμού. 

Έλα να ταξιδέψεις μαζί μας, 

να νιώσεις ελεύθερος να ανακαλύψεις και να χαρείς! 

Έλα να ταξιδέψεις μαζί μας εκεί που η γνώση, η χαρά, η ελευθερία, η πληρότητα και η διασκέδαση δημιουργούν όνειρα που γίνονται πραγματικότητα!

 

Η Dr. Μαρία Λεβέντη και ο Dr. Ιωάννης Καρλαούζος, ως μέλη του panel των Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards, 2014-2016

 

 

 

Σεμινάρια Πολιτιστικού Τουρισμού

 

Αρχαία Ολυμπία - 3ο Ταξίδι Πολιτιστικού Τουρισμού

Ναός Επικούρειου Απόλλωνα - 2ο Ταξίδι Πολιτιστικού Τουρισμού

Δήλος - 1ο Ταξίδι Πολιτιστικού Τουρισμού