Εκπαίδευση Εκπαιδευτών

Αν θέλεις να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες – όποιο κι αν είναι το αντικείμενό σου – και παράλληλα να εμπνεύσεις και άλλους ανθρώπους να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι σε αυτό που λέγεται ουσιαστικά καλύτερη ζωή, τότε μπορείς να γίνεις πιστοποιημένος σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας.

  • Εκπαίδευση Εκπαιδευτών

Αν θέλεις να αποκτήσεις όλη αυτή τη γνώση στην οποία σου δίνει πρόσβαση η Σφαιρική Αντιληπτικότητα, να εντρυφήσεις σε αυτή και να εξελίξεις με τη βοήθειά της τις γνώσεις που ήδη έχεις -όποιο κι αν είναι το αντικείμενό σου- και έπειτα, με τη σειρά σου, να εμπνεύσεις και άλλους ανθρώπους να βρουν τη δύναμη να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι σε αυτό που λέγεται ουσιαστικά καλύτερη ζωή, τότε μπορείς να γίνεις σύμβουλος της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας. 

Για να γίνει κάποιος πιστοποιημένος σύμβουλος, χρειάζεται να εκπαιδευτεί στη μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, ακολουθώντας συγκεκριμένα πρότυπα. 

Επαγγελματίες στους τομείς της ψυχικής υγείας, των ολιστικών θεραπειών και της ενδυνάμωσης ατόμων, πιστοποιημένοι life and business coaches κ.ά. έχουν ήδη εκπαιδευτεί ώστε να εφαρμόζουν τη μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας στη δική τους επαγγελματική πρακτική και πολλοί ακόμα βρίσκονται στο στάδιο εκπαίδευσης. Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερωθείς για τα σχετικά ενημερωτικά σεμινάρια που διοργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.