Ανδρέας Σταυρόπουλος

  Ανδρέας Σταυρόπουλος

  Γεννήθηκα στην Αθήνα και η αναλυτική σκέψη, καθώς και η αγάπη για τους αριθμούς με οδήγησαν στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σε ηλικία 20 ετών, η αγάπη μου για τη ταχύτητα και τη ζωή με πηγαίνουν στην Αγγλία, στην Σχολή Jim Russell Racing Drivers School στο Silverstone circuit της Αγγλίας, ενώ ταυτόχρονα σπουδάζω στο Southampton University και συνεχίζοντας παίρνω πτυχίο Χημικού Μηχανικού στο Aston University.

  Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ένα βιβλίο που αναφέρεται στην επίγνωση της ανθρώπινης ύπαρξης, ‘’πέφτει’’ στα χέρια μου και για πρώτη φορά στη ζωή μου, μειώνω ταχύτητα, παρατηρώ και αυτοπαρατηρούμαι.  Όλα αλλάζουν και δεν έχω πια λόγο να τρέχω και να σκορπίζομαι. Αποσύρομαι από την έντονη Επιχειρηματική-κοινωνική ζωή και αφουγκράζομαι επιτέλους τις εσωτερικές μου αλήθειες. Οι αλλαγές και οι συνειδητοποιήσεις βροχή. Οι αναζητήσεις με κατευθύνουν σε  σεμινάρια Αυτογνωσίας-Αυτοβελτίωσης και Πνευματικής Εξέλιξης.

  Το 2003, στα πλαίσια αυτής της διαδρομής, γνωρίζω τους Ιδρυτές και Εμπνευστές της μεθόδου της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, κα Λεβέντη Μαρία και κο Καρλαούζο Ιωάννη.

  Είναι η ώρα για δραστικές αλλαγές και αποφάσεις. Όλα αποκτούν νόημα και συνδέονται μεγάλες αλήθειες εντός μου. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες δεν έχουν πλέον καμία αξία για εμένα και έτσι βάζω ένα τέλος σε αυτές και μια νέα αρχή για εμένα! Σπουδάζω  Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Mediterranean College, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύομαι  ως σύμβουλος της μεθόδου της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας.

  Ως αποτέλεσμα, η ζωή μου παίρνει μια στροφή 180 μοίρες αλλάζοντας κατεύθυνση και στόχο, σύμφωνα με την εκπαίδευσή και το νέο όραμα ζωής. Η καινοτομία της μεθόδου της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας μπαίνει  για τα καλά στη ζωή μου και τα δώρα έχουν μόλις αρχίσει.

  Το 2006 γνωρίζω την συνασκούμενη μου τότε, Ουρανία και αποφασίζουμε μια κοινή πορεία εξέλιξης στην ζωή, στην χαρά και στην δράση. Το 2007 γεννιέται ο υιός μας  Ορφέας. Το μεγαλύτερο μάθημα, λοιπόν αυτής της διαδρομής είναι οι αληθινές σχέσεις!

  Από το 2008  συντονίζω σεμινάρια, ατομικές και ομαδικές συνεδρίες.

  Ενώ το 2017 ανέλαβα υπεύθυνος των σεμιναρίων Διαχείρισης Καθημερινότητας «Δημιουργώντας Ιδανικές Σχέσεις».