Θωμάς Φύλιος

  Thomas Fylios

  Σύμβουλος πνευματικού τομέα με εξειδίκευση στη θεραπευτική αυτογνωσία. Διδάσκει στη σχολή, συντονίζει τα δύο πρώτα επίπεδα του σεμιναρίου Εναρμόνιση και Εξισορρόπηση Μέσω των Πέντε Στοιχείων και είναι εισηγητής του αυτοτελούς σεμιναρίου «Δύναμη και Σθένος».

  Βιογραφικό

  Γεννιέται στον Πειραιά, σπουδάζει μουσική στο Εθνικό Ωδείο και συνεχίζει με ανώτερες σπουδές στο Βασιλικό Ωδείο του Τορόντο στον Καναδά. Επόμενο σκαλοπάτι γνώσης, η βιοενέργεια στο Επιστημονικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εφαρμογής Βιο-ακτινικής ενέργειας.

  Μελετά πρακτικές εσωτερικής ανάπτυξης, Ιερή Γεωμετρία, τα πλατωνικά στερεά της Αρχαίας Ελλάδας, της Αρχαίας Αιγύπτου και την αρχιτεκτονική επίδραση του ήχου και της μουσικής. 

  Εμπνέεται από την εσωτερική διάσταση των ήχων-συχνοτήτων και την επίδρασή τους στο σύστημα των ενεργειακών κέντρων του ανθρώπου. Συνθέτει τη γνώση από προσεγγίσεις ποικίλων ολιστικών συστημάτων εξισορρόπησης και παράγει μέσα από δική του έμπνευση την «Ηχοκίνηση». Παράλληλα διδάσκει φωνητική τραγουδιού μέσα από μια ολιστική προσέγγιση εξισορρόπησης των ενεργειακών κέντρων. 

  Το επόμενο στάδιο τον βρίσκει να λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο ως ενεργειακός ολιστικός θεραπευτής και δάσκαλος, συντονίζοντας δεκάδες σεμινάρια και συνεδρίες.

  Το 2006 γνωρίζει τους εμπνευστές της μεθόδου και αρχίζει να ασκείται  στη μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας με στόχο να ανακαλύψει πολυεπίπεδα τόσο τον εαυτό του όσο και τον άυλο ενεργειακό κόσμο.

  Από το 2009 είναι σύμβουλος πνευματικού τομέα με εξειδίκευση στη θεραπευτική αυτογνωσία. Επίσης, μαζί με τη σύζυγό του Τζίνα Παναγιωτίδη, συντονίζει τα δύο πρώτα επίπεδα του σεμιναρίου Εναρμόνιση και Εξισορρόπηση Μέσω των Πέντε Στοιχείων.

  Ζει στην Ελευσίνα από το 2008 και έχει μια κόρη, τη Ζωή.