Μαρία Βέη

    Μαρία Βέη

    Γεννήθηκε το 1982 στον Κορυδαλλό και μεγάλωσε σε μια ήσυχη γειτονιά της Νίκαιας. Από νεαρή ηλικία καταλαβαίνει την αγάπη της τόσο για την μελέτη της ιστορίας όσο και για την παρατήρηση των ανθρώπινων συμπεριφορών. Το 2000 αρχίζει να φοιτά στο τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αλλά πολύ γρήγορα αντιλαμβάνεται πως η ανάγκη της να απαντήσει στα βαθειά ερωτήματα για την συμπεριφορά και την εξέλιξη του ανθρώπου είναι μεγαλύτερη.

    Έτσι ξεκινά ένα χρόνο αργότερα να σπουδάζει στο τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοιτεί το 2006. Παράλληλα παρακολουθεί διάφορα σεμινάρια ψυχικής υγείας ενώ το 2008 σπουδάζει στο THACE (The Hellenic Association of Continuing Education) «Δεξιότητες Συμβουλευτικής» και αμέσως μετά ολοκληρώνει μια διετή εκπαίδευση στο «Γνωσιακό Συμπεριφορικό» μοντέλο ψυχοθεραπείας. 

    Λίγο μετά γνωρίζει την μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας όπου βρίσκεται έως σήμερα ως ασκούμενη της μεθόδου κι εκεί ανακαλύπτει την δύναμη και τον τρόπο για να δημιουργήσει το 2014, μαζί με την Αικατερίνη Ελένη, το κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής ΑΞΙΖΩ στο Περιστέρι. Δεν σταματά όμως εκεί καθώς τον Μάιο του 2015 εκδίδει το πρώτο της αλληγορικό παραμύθι με τίτλο Η  «Αγάπη της Αλκυόνης». Βρίσκοντας έτσι έναν τρόπο να δείξει την σπουδαιότητα της Φιλίας και της Αγάπης στην υγιή ανάπτυξη του ανθρώπου.

    Το καλοκαίρι του 2016 γίνεται πιστοποιημένη σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας φέρνοντας έτσι στο ΑΞΙΖΩ το πρωτοποριακό σεμινάριο ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΕΛΟΣ!