Κωνσταντίνος Καφεντζής

  Κωνσταντίνος Καφεντζής

  Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και εισηγητής του αυτοτελούς σεμιναρίου «Πόσο ψηλά επιλέγεις να πετάς;!»

  Βιογραφικό

  Γεννημένος στην Αθήνα, σπουδάζει στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Παρουσιάζει μεγάλο ερευνητικό και συμβουλευτικό έργο με επίκεντρο την αξιοποίηση της γνώσης για την αύξηση της αποδοτικότητας των ατόμων και των επιχειρήσεων. Η έρευνά του δημοσιεύεται σε περισσότερα από 30 διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συνέδρια και βιβλία.

  Το 2004 ιδρύει στην Ελλάδα εταιρεία πληροφορικής η οποία σύντομα καταλαμβάνει ηγετική θέση στο χώρο της και εξαπλώνεται διεθνώς. Η καινοτομία της εταιρείας αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και διεθνώς με πολλαπλές διακρίσεις και  βραβεία.

  Στο πλαίσιο της διαρκούς προσωπικής εξέλιξης, εκπαιδεύεται στη μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας για 8 έτη. Εντυπωσιασμένος από τη μοναδικότητα της μεθόδου, τα άμεσα και πρακτικά αποτελέσματα που προσφέρει, λαμβάνει πιστοποίηση συμβούλου για να διαδώσει τη μέθοδο διεθνώς.

  Σήμερα είναι σύμβουλος ανάπτυξης σε επιχειρήσεις στην Ευρώπη και μαζί με τη σύντροφο του Αλεξία Νούτσου, διεξάγουν σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης.