Ιωάννης Γαλανός

  Ιωάννης Γαλανός

  Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και εισηγητής του αυτοτελούς σεμιναρίου «Μάθε να τα Λες». Ο Γιάννης είναι άνθρωπος με ανήσυχο πνεύμα, έτοιμος να ανακαλύψει και να διαχειριστεί τις προκλήσεις της ζωής. Επειδή από πολύ νωρίς παρουσιάστηκαν μπροστά του, ένοιωσε από μικρή ηλικία μια εσωτερική ώθηση να χαρίζει στους ανθρώπους γύρω του χαρά και αγάπη. 

  Βιογραφικό

  Γεννημένος στην Ελευσίνα το 1976, σπουδάζει στο ΤΕΙ Λογιστικής στη Χαλκίδα, αλλά τον ενδιαφέρουν περισσότερο οι άνθρωποι και λιγότερο οι αριθμοί. Έτσι, μετά την αποφοίτησή του, ταξιδεύει εκτενώς σε Ευρώπη και Αμερική για δύο χρόνια, θέλοντας να μελετήσει βιωματικά τη διαφορετικότητα κάθε λαού. 

  Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 2005, αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος σε εταιρεία ανθρωπίνου δυναμικού, ενώ το 2008 ένα σοβαρό ατύχημα τον καθηλώνει για έναν ολόκληρο χρόνο. Τότε ανακαλύπτει πως ο στόχος που είχε ως παιδί, η προσφορά χαράς και αγάπης στους ανθρώπους, είναι το όνειρο ζωής του. 

  Αμέσως μετά ξεκινά να φοιτά στη σχολή της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, ενώ δύο χρόνια αργότερα ξεκινά παράλληλη φοίτηση στο Mediterranean College, από όπου λαμβάνει το Higher National Diploma in Counseling and Psychology. 

  Το 2013 εργάζεται σε δήμους όπου και παραδίδει  με επιτυχία για 2 χρόνια ομαδικές και ατομικές συνεδρίες με θέμα τη διαχείριση του άγχους, βασισμένες σε μια θεωρία η οποία προέκυψε από τη σύζευξη θεωριών κορυφαίων δυτικών επιστημόνων αλλά και δύο επιφανών Ελλήνων: των εμπνευστών της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας.

  Το 2015 γίνεται πιστοποιημένος σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και ορίζεται υπεύθυνος για το πρωτοποριακό σεμινάριο Εμπόδια Τέλος!. Αναλαμβάνει ομάδες στην Ελευσίνα, καθώς και σε συνεργαζόμενους χώρους στο Κολωνάκι και Αλεξανδρούπολη. Παράλληλα είναι σύμβουλος και υπεύθυνος επικοινωνίας ενός τομέα της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας σχετικού με τα σεμινάρια  «Ανακαλύπτοντας την Ανδρική Φύση».   

  Ζει στην Ελευσίνα και συνεργάζεται με ανθρώπους που αναζητούν ένα μοναδικό τρόπο στη ζωή τους για να είναι αποτελεσματικοί στην καθημερινότητά τους ώστε να βιώνουν χαρά και ολοκλήρωση χωρίς να χρειάζονται δεκανίκια. 

  Η εξειδίκευσή του στον τομέα της συμβουλευτικής είναι βασισμένη στη μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, η οποία έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να βρουν νόημα στη ζωή τους μέσω της γνώσης του πώς μπορούν να μετατρέψουν τα καθημερινά εμπόδια σε εργαλεία και εφόδια επιτυχίας για τη ζωή τους.