Χριστίνα Κωστολιά

  Χριστίνα Κωστολιά

  Η Χριστίνα είναι σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και εισηγήτρια του αυτοτελούς σεμιναρίου «Η Τέχνη της Γυναικείας Αυτοπεποίθησης»

  Βιογραφικό

  Γεννημένη το 1979 στην Καλαμάτα, το 2009 αρχίζει να παρακολουθεί μαθήματα στη σχολή της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας. Παράλληλα, ένα χρόνο αργότερα ξεκινά τη φοίτησή της στο Mediterranean College, από όπου λαμβάνει το Higher National Diploma in Counseling and  Psychology.

  Το 2013 διενεργεί σε δήμους ομαδικές και ατομικές συνεδρίες και δημιουργεί μια σύνθεση θεωριών βασισμένη στη μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και στις λοιπές επιστημονικές γνώσεις που έχει λάβει μέσω του συνόλου των σπουδών της. 

  Το 2015 γίνεται πιστοποιημένη σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και ορίζεται υπεύθυνη των πρωτοποριακών σεμιναρίων Εμπόδια Τέλος! της μεθόδου. Συντονίζει ομαδικές συνεδρίες στην Ελευσίνα, στην Μάνδρα, στο Κολωνάκι και στην Αλεξανδρούπολη, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με τον τομέα γυναικείας έμπνευσης και έκφρασης της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας για τη διενέργεια αυτοτελών σεμιναρίων.  

  Ζει στην Ελευσίνα και συνεργάζεται με ανθρώπους που δημιουργούν τις συνθήκες της ζωής τους για να είναι ευτυχισμένοι. Το όραμα της είναι να μεταφέρει στους ανθρώπους τον τρόπο ώστε να μπορούν να είναι ελεύθεροι, χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα βάζοντας στα εμπόδια ΤΕΛΟΣ.