Ελένη Κεραμάρη

  Ελένη Κεραμάρη

  Πιστοποιημένη σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, Δρ. βιοθεραπείας, πτυχιούχος κοινωνικής ψυχολογίας, ολιστική θεραπεύτρια, reiki master teacher, συνιδρύτρια του Κέντρου Ολιστικών Θεραπειών Αέναη Ροή. 

  Γεννήθηκε στη Νεάπολη Κοζάνης και σπούδασε κοινωνική ψυχολογία και βιοθεραπεία στην Αθήνα. Εκπαιδεύτηκε σε ολιστικές μεθόδους θεραπείας, όπως ο χρωμοβελονισμός (Beamer Light Pen), η ορθομοριακή διατροφή και το φυσικό σύστημα θεραπείας ρέικι του Dr. Usui.

  Είναι απόφοιτος και πιστοποιημένη σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και εξωτερική συνεργάτιδα της σχολής.

  Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά υγείας και ευεξίας και  σε σχετικές ιστοσελίδες. Τιμήθηκε από το Who is Who για την προσφορά της στο χώρο της θεραπείας. Έχει ταξιδέψει σε πάνω από 30 χώρες για την προσωπική της εξέλιξη. 

  Έχει συμμετάσχει ως κύρια ομιλήτρια σε παγκόσμια συνέδρια ψυχολογίας (Σρι Λάνκα, Ινδία), λαμβάνοντας τιμητικές διακρίσεις.

  Διατηρεί μαζί με το σύζυγό της Αλέξανδρο Δούκαρη το Κέντρο Ολιστικών Θεραπειών Αέναη Ροή, στο Κολωνάκι, όπου πραγματοποιούνται ατομικές συνεδρίες και σεμινάρια.

  Το 2014 εμπνεύστηκε με το σύζυγό της το Ολοκληρωμένο Σύστημα Ενεργειακής Θεραπευτικής Σάρισσα, το οποίο εφαρμόζεται αποκλειστικά στην Αέναη Ροή.