Ελένη Αικατερίνη

  Ελένη Αικατερίνη

  Γεννήθηκε  το 1976 στην Ελευσίνα όπου διαμένει μέχρι σήμερα από αγάπη σε αυτή την πόλη και την ιστορία της.

  Ανήσυχο πνεύμα από μικρή, έψαχνε με κάθε δράση της πέρα από το συμβατικό. Η αναζήτηση και η αγάπη για τον άνθρωπο την οδήγησε στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο και αποφοίτησε.

  Στην συνέχεια άρχισε να εργάζεται στο ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) χωρίς όμως να ησυχάζει η ανάγκη της για νέες γνώσεις. Έτσι παρακολούθησε και ολοκλήρωσε στο Πανεπιστήμιο San Diego California σπουδές ως Σύμβουλος Τοξικοεξάρτησης και εκπαιδεύτηκε στην Δυναμική και Διεργασία ομάδας. Ενώ λίγο αργότερα ολοκλήρωσε και την εκπαίδευση της στην Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Συστημικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.

  Μετά από αυτή την διαδρομή συνέχισε να νιώθει πως υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό που είχε ήδη κατακτήσει και αναζητούσε έναν νέο διαφορετικό τρόπο για να νιώθει ελεύθερη και δημιουργική.

  Σε αυτή την αναζήτηση γνώρισε την Σφαιρική Αντιληπτικότητα όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα ως ασκούμενη της μεθόδου. Σε αυτά τα χρόνια που παρακολουθεί την μέθοδο γνώρισε μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού της και ανακάλυψε την εσωτερική της δύναμη και το αληθινό θέλω της. Έτσι το Φθινόπωρο του 2014 ολοκληρώνει την πορεία της ως θεραπεύτρια στο ΚΕΘΕΑ και δημιουργεί μαζί με την Βέη Μαρία το κέντρο ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής ΑΞΙΖΩ στο Περιστέρι.

  Το καλοκαίρι του 2016 γίνεται πιστοποιημένη σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας φέρνοντας έτσι στο ΑΞΙΖΩ το πρωτοποριακό σεμινάριο ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΕΛΟΣ!