Αθανάσιος Αντωνίου

  Athanasios Antoniou

  Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και συντονιστής του αυτοτελούς σεμιναρίου «Νίκησα τους φόβους μου. Είμαι Ελεύθερος!». Αγαπημένη του φράση, «το βίωμα είναι η μεγαλύτερη αλήθεια που μπορεί κανείς να μοιραστεί!». 

  Βιογραφικό

  Γεννιέται στην Πάτρα το 1969. Ως υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, λαμβάνει κατ’ επανάληψη τιμητικές διακρίσεις. Αποχωρώντας από την Αεροπορία, δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας με σημαντικές επιτυχίες.

  Βρίσκεται στη Σφαιρική Αντιληπτικότητα μέσα από ένα έντονο βίωμα κρίσεων άγχους και πανικού, αφού πρώτα είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς επί χρόνια να βρει λύση με διάφορες μεθόδους.

  Βλέποντας πόσο άλλαξε η ζωή του με τη βοήθεια της μεθόδου και αντιλαμβανόμενος διαφορετικά πλέον ολόκληρη τη ζωή, αποφασίζει να αφιερωθεί στη σχολή. Ολοκληρώνει την 8ετή φοίτηση και τα τελευταία χρόνια είναι πιστοποιημένος σύμβουλος της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας. 

  Στόχος του, μέσα από την μέθοδο, να φανεί χρήσιμος στους συνανθρώπους του, να τους βλέπει περισσότερο χαρούμενους και ευτυχισμένους.

  Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Σαλεμή Αντωνίου και έχει ένα γιο.