Άρτεμις Μίχα

  Artemis Micha

  Πιστοποιημένη σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και επόπτρια συμβουλευτικού και ψυχοθεραπευτικού τομέα. Συντονίζει τα τμήματα του τομέα  «Γιατί επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη;» του Κλάδου Διαχείρισης Καθημερινότητας της Ακαδημίας.  

  Βιογραφικό

  Γεννιέται και μεγαλώνει στην Ελευσίνα. Από νεαρή ηλικία αναζητά απαντήσεις σε εσωτερικά ερωτήματα που αφορούν την ύπαρξη του ανθρώπου. Αυτή η αναζήτησή την οδηγεί να σπουδάσει Ψυχολογία (BSc) στο Πανεπιστήμιο του Staffordshire στη Μεγάλη Βρετανία. Εκεί εργάζεται, συνεχίζει τις σπουδές της στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία (MA Ed, Πανεπιστήμιο του Nottingham) και λαμβάνει τιμητικές διακρίσεις για το έργο της.

  Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάζεται ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα για πολλά χρόνια. Ασχολείται ενεργά στους τομείς της προσωπικής ανάπτυξης, συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε ατομικό και ομαδικό θεραπευτικό πλαίσιο. Επίσης   πραγματοποιεί εισηγήσεις, σεμινάρια και ομιλίες σε σχολεία, συλλόγους και μεγάλες επιχειρήσεις.

  Το 2008, νιώθοντας τη σπουδαιότητα αλλαγής θέασης της ζωής και της πραγματικότητας, οδηγείται στη Σφαιρική Αντιληπτικότητα.  Εκπαιδεύεται ως σύμβουλος, αποκτά νέα γνώση και επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα της ανθρώπινης ύπαρξης, διευρύνοντάς τα.