Αλεξία Νούτσου

  Αλεξία Νούτσου

  Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και εισηγήτρια του αυτοτελούς σεμιναρίου «Πόσο ψηλά επιλέγεις να πετάς;!»

  Βιογραφικό

  Η Αλεξία Νούτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Στοκχόλμη. Σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης και της Ουπσάλας με ειδικότητα στις Διεθνείς Σχέσεις και στην Επικοινωνία. Η μεγάλη αγάπη της για την Ελλάδα την εμπνέει να επιστρέψει σ’ αυτήν για σπουδές στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών.

  Τις πανεπιστημιακές σπουδές ακολουθεί επιχειρηματική δραστηριότητα στη διδασκαλία ξένων γλωσσών και στη συνέχεια μια 15ετή σταδιοδρομία στο χώρο των media και του πολιτισμού. Στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται με σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού.

  Στη διαδρομή της παρατηρεί και ανακαλύπτει τις λεπτομέρειες της τέχνης της επικοινωνίας και πως αυτή επιδρά στη διαμόρφωση των ανθρωπίνων σχέσεων και την επίτευξη των στόχων.

  Το 2007 είναι έτος ορόσημο στην πορεία της. Εκπαιδεύεται στη μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, ολοκληρώνει τον 8ετή κύκλο σπουδών και λαμβάνει πιστοποίηση για την εφαρμογή της μεθόδου.

  Σήμερα, μαζί με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Καφεντζή, διεξάγει σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και αναπτύσσει επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα του τουρισμού, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.