Γιορτή Αποφοίτησης 2016

  • Γιορτή Αποφοίτησης 2016
Την Κυριακή 3 Ιουλίου, στις 20:30, πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο θέατρο Σοφία Βέμπο στην παραλία της Βούλας η 4η γιορτή αποφοίτησης της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας για την ακαδημαϊκή χρονιά 2015 – 2016.
 
Πάνω από 400 ασκούμενοι και φίλοι της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας παρευρέθηκαν στη φετινή γιορτή αποφοίτησης όπου μέσα από ένα κλίμα θαλασσινής αύρας σηματοδοτήθηκε η ολοκλήρωση ενός κύκλου και η έναρξη ενός νέου ταξιδιού που μόλις άρχισε!
 
Σε ένα κλίμα άφθονης χαράς και βαθιάς συγκίνησης η Δρ. Μαρία Λεβέντη και ο Δρ. Ιωάννης Καρλαούζος βράβευσαν τους αριστούχους των ετών της σχολής της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, απένειμαν τα αποφοιτήρια στους 29 νέους απόφοιτους της σχολής και πιστοποίησαν 3 νέους συμβούλους Σφαιρικής Αντιληπτικότητας!
Μέσα από την γιορτή αποφοίτησης οι παρευρισκόμενοι πήραν μία γεύση από τα σφαιρικά ταξίδια, εκείνα που οδηγούν στον πιο όμορφο προορισμό της ζωής… εκεί που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και τα θαύματα καθημερινή υπόθεση!
 
Συγχαρητήρια από καρδιάς στους νέους αριστούχους, τους νέους σύμβουλους και τους νέους απόφοιτους της σχολής της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας και ευχόμαστε η φράση που χαρακτήρισε τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, «Κάνω δράση πραγματοποιώντας τα όνειρά μου!», να αποτελέσει φάρο εξέλιξης σε κάθε τους βήμα γιατί το μέλλον πραγματικά ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στα όνειρά τους!